Home / Show / Svi znate Anabelu Atijas, a ovo je njena sestra: Evo čime se bavi, svi je znate! (FOTO)

Svi znate Anabelu Atijas, a ovo je njena sestra: Evo čime se bavi, svi je znate! (FOTO)

Anabela Atijas već više od dvadeset godina je prisutna na domaćoj estradnoj sceni, ali ona nije jedina zvijezda u porodici Bukva.

Goraždanka Anabela ima rođenu sestru koja se zove Aida Bukva, a ona je poznata bosanska glumica. Otac od Anabele Ahmed je nakon razvoda od njene majke ponovo se oženio i sa drugom ženom dobio Aidu.

Njih dvije su u potpunosti drugačije, Aida ne voli pošto poto da se pojavljuje u medijima, i ne iznosi uopšte svoj privatni život u javnosti.

Ona je igrala u mnogim predstavama, a poznata široj javnosti je postala nakon uloge u humorističkoj seriji “Se*s i selo”.

Aida je u filmu “Hiljadarka” igrala glavnu ulogu, a na premijeri tog filma je prisustvovala i njena sestra Anabela sa svojim mužem.

U jednom intervjuu je Aida govorila o svojim odnosima sa sestrom Anabelom.

“Ja mislim da ja i Anabela kao žene razumijemo jedna drugu. Iako smo imale neka neslaganja oko principa, bilo je to zbog toga što je za glumica važno da je načitana, pametna, da ima znanje, dok pjevačice to i ne moraju biti”- rekla je Aida.

About user

Check Also

Sjećate li se popularne Zaze i serije “Srećni ljudi”: Danas ima 49 godina, a kad vidite kako izgleda zaljuljat će vam se tlo pod nogama!

Zazine epizode sa Šćepanom Šćekićem, kojeg je igrao Danilo Lazović su razlog zašto su gledaoci …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *