admin 5 Oktobra, 2019

Gradić Doverkurt u Eseksu je prije 19 godina obišla jedna skandalozna vijest a to je bilo sklapanje braka između Džej Barama (19) i Linde (51).

Grad u cijelosti ali i njihovi prijatelji i porodica bili su zgroženi kada su ovo dvoje stupili u brak. Svi su bili mišljenja kako će ta ljubav vrlo brzo nestati i kako će se oni razići. Linda je bila nadređena Džeju, tako su se na poslu upoznali.

-Ja sam tek učio voziti a u tome mi je Linda pomagala. Tako je jedna stvar vodila ka drugoj i ubrzo smo se jako zaljubili – pričao je Džej, koji danas ima 36 godina a još uvijek je strastveno zaljubljen u svoju suprugu. Ovog ljeta su 19 godina braka proslavili.

Džej se prisjeća kako su mu na početku njihove veze mještani razvijali prozore na automobilu te ispisivali uvrede. Kroz mnogo teških situacija su prolazili. 2007. godine im je kuća u požaru izgorjela kojeg je izazvao neispravan DVD plejer, kasnije su u hotelu proveli 26 nedjelja.

Linda danas ima 70 godina. Sada ne može hodati jer je nedavno imala nesreću sa autobusom gdje joj je kičma ostala potpuno oštećena. S druge strane Džej više ne može raditi jer mu je dijagnostikovana Parkinsonova bolest.

Danas također privlače mnogo pažnje.

-Mi smo davno navikli da svi dižu obrve na nas ili da me pitaju da li sam to u šetnju izveo svoju majku. Mi imamo svoj svijet i svoje planove, ne obaziremo se na to – govore oni.

https://www.gofundme.com/buttercakesandsweetscafe

Gepostet von Jay Barham am Samstag, 30. März 2019

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...