Home / Zanimljivosti / Vjenčanica joj koštala 170 hiljada eura, torta 40 hiljada: A da joj vidite mladoženju, da li se bogata nevjesta usrećila?

Vjenčanica joj koštala 170 hiljada eura, torta 40 hiljada: A da joj vidite mladoženju, da li se bogata nevjesta usrećila?

Gotovo svi svjetski mediji su nedavno brujali o ovom vjenčanju!

Nakon vjenčanja u glavnom gradu Čečenije Groznom, jako bogata čečenska 18-godišnja nevjesta po imenu Kava Zurbekova je se svojim privatnim avionom uputila u Moskvu na drugu ceremoniju kojoj je prisustvovalo 500 gostiju.

Bogata nevjesta je krenula na put u veoma raskošnoj vjenčanici koju je dizajnirao Zuhair Murad najbolji libanski dizajner, a ona je procjenjena na ogromnih 170 hiljada eura.

Kava je se udala za Ahmeda Džabrailova, koji je inače sin bivšeg potpredsjednika čečenske vlade Huseina Džabrailova.

Kada je ulazila u avion, njoj je bila potrebna pomoć oko vjenčanice, a u pomoć joj je priskočilo osoblje. Kako lokalni običaji zahtjevaju, njena rodbina nije prisustvovala svečanosti.

Svadba je bila u jednom od elitnih moskovski restorana gdje je pozvano oko 500 gostiju, kako su prenijeli mediji, mladenci su samo svadbenu tortu platili oko 40 hiljada eura. Zamislite onda koliko je sve ukupno na kraju koštalo.

About user

Check Also

Nestajale su mu stvari iz dvorišta, pa je odlučio da postavi nadzornu kameru: Kada je ujutro pregledao snimak, zanijemio je! (VIDEO)

Svaki čovjek koji se odluči postaviti sigurnosne kamere na kući to rade zbog odbrane od …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *