Home / Ispovijesti / “Žena je ostavila mene i našu četverogodišnju kćerku i otišla sa ljubavnikom…”

“Žena je ostavila mene i našu četverogodišnju kćerku i otišla sa ljubavnikom…”

“Moja supruga je ostavila mene i našu kćerku koja ima četiri godine i otišla je u inostranstvo sa ljubavnikom”.

“Ona je meni samo rekla da već duži vremenski period ima ljubavnika, te da njih dvoje traže posao u inostranstvu i žele da idu taj dan, istog dana je i otišla”.

“Ja ću da se oporavim od tog šoka nekako, ali da li je ona svjesna šta je svom djetetu uradila? Kako će djevojčica podnijeti to što joj je majka samo tako otišla iz njenog života? Na svim društvenim mrežama me je blokirala, naravno ima i novi broj čim je otišla u inostranstvo, njeni roditelji su nezainteresovani za dijete, ne mogu nikako da je kontaktiram da joj kažem neke stvari”.

“Najgore mi je od svega što me kćerka svaki dan pita gdje je mama, zašto je nema, kada će se vratiti kući. Odlučio sam da je odvedem dječijem psihologu jer zaista ne znam kako da joj to kažem”.

“Došla mi je u krevet sinoć i tužno mi rekla kako je sanjala da sam je i ja ostavio, pa je zbog toga došla kod mene da me čuva da i ja ne odem kao mama, vjerujete duša me boli zbog nje”.

About user

Check Also

Majka je željela da promijeni izgled za sinovo vjenčanje: Nije mogla doći sebi kad je vidjela šta je frizer napravio od nje (VIDEO)

Žena po imenu Janet iz Jute je se spremala za vjenčanje svog sina, te je …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *