admin 8 Oktobra, 2019

Dobra čuvana tajna Ane Bekute i čovjeka koji joj je napravio sina Igora Polića otkrivena je poslije više od četiri decenije. Igorov otac je kroz pakao prošao kako bi spasio pjevačicu i sina od svoje familije koja ih je htjela ubiti.

To su htjeli uraditi iz razloga što je ona zatrudnila prije nego li je njihova veza bila krunisana brakom, a tada je to bilo zabranjeno u to vrijeme.

“Anu je više od svega volio i to mu je bila ona prva mladalačka ljubav. I danas se sjetim njegovih riječi kako je upoznao ženu borca i heroja i nikad više poslije nje. Iz velike ljubavi je nastao naš sin” – ispričao je izvor.

“On je lično išao da ih moli da ne povrijede ni nju ni bebu a da umjesto toga mogu njemu nauditi. Ana je dosta toga propatila što vi niste ni svjesni ali je ona žena-lavica. On kaže da je bio slabić i kukavica dok se Ana za sve sama izborila. Dok je sin bio u domu išao je krišom da ga posjećuje. Jedino što je htio je bilo da ga barem pomiluje, samo da ga dotakne. I drago mu je danas što je on izrastao u poštenog čovjeka a sve to zahvaljujući Ani. Sve bi dao da vrijeme vrati unazad ali sad je kasno”.

Što je osam mjeseci u domu proveo Igor Polić nije nikada zamjerio svojoj majci. Razumio je kako je to ona morala uraditi i pored svega mu je pružila ogromnu ljubav.

-O ocu imam sve informacije ali se ne čujemo ni ne viđamo – rekao je Igor.

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...