admin 27 Oktobra, 2019

U gradu koji se nalazi u Ukrajini, pod nazivom Rivna, za svoj mladi život se jedna beba bori nakon što ju je majka zvjerski pretukla. Najgore od svega toga jeste što je nakon toga majka otišla sa svojim dečkom na spoj. Takvo nešto mogu samo montrumi da urade.

Malog Mykytu, star svega jedan mjesec, su pronašli u kolijevci u modricama po licu i tijelu i u tom trenutku je bio na rubu života i smrti.

Dječak je prema navodima medija živio u hostelu sa svojom majkom koja inače ima 19 godina. Komšije su uvidjele kako je majka otišla negdje a dječaka ostavila samog u kući te su oni otišli da vide da li je s njim sve uredu. Po dolasku tamo su mogli vidjeti nešto strašno.

“U tom trenutku kada sam ušla u sobu Mykyta se nalazio u kolijevci i njegovo desno oko je bilo potpuno plavo a nos začepljen i ispunjen krvlju, otežano je disao. Kako smo mu mijenjali odjeću vidjeli smo masnice po cijelom tijelu” – rekla je komšinica Tetiana.

Nakon toga su hitno dijete odvezli u intenzivnu njegu i tu je nastavljena borba za njegov život. Prema procjenama ljekara on ima oštećenu lobanju ali zbog teškog stanja u kojem se nalazi ona se još uvijek ne može pogledati.

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...