admin 9 Decembra, 2019

BEBE IZ SRBIJE PRODAVAO ŠEF GINEKOLOGIJE: Za lux auto je dao novorođenče!

U toku je istraga i kupovine bebe 1986. godine u Prištini.

Kupovinu djevojčice u Prištini 1986. godine istraživali su slovenački organi, a njima su roditelji priznali kako su do te bebe došli.

BEOGRAD – Dvije krivične prijave podnijelio je Udruženje nestalih beba Beograda Tužilaštvu za organizovani kriminal protiv članove organizovane kriminalne grupe koja je sastavljena od državnih službenika i ljekara, a na čelu te grupe bio je jedan ginekolog, zbog trgovine ljudima.

Milena Janković, predsjednica ovog Udruženja, rekla je kako ne može reći o kojem gradu u Srbiji se radi zbog interesa istrage, isto tako ne smije navesti ni imena onih koji su prijavljeni, ali misli kako je ovo dokaz da i dalje postoji krađa beba. Ona je potvrdila kako se jedan mlađi čovjek javio njenom Udruženju prije dvije sedmice.

-Bio je u društvu od dvadeset ljudi kada je jedan od njih rekao kako je sa ljekarom, koji je nekada bio i načelnik ginekologije, a sada ima i svoju privatnu ordinaciju, tada ugovarao kupovinu novorođenčeta. Taj čovjek je živio u inostranstvu. Ljekar mu je nudio kako može nabaviti bebu za njega i obezbijediti mu važeće dokumente, kako bi taj novi “roditelj” mogao da dijete izvede iz zemlje na legalan način.

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...