admin 25 Januara, 2020

Svijet je obišla priča o Ivanu (10) dječaku iz Rusije koji je svojoj drugarici Dariji (13) napravio dijete. Ljekari tvrde kako je nemoguće da je ovaj desetogodišnjak oplodio djevojčicu, ali Darija tvrdi kako drugog partnera nije imala, a i činjenicom da će postati otac i sam dječak je oduševljen.

Pred kamerama se uz dozvolu roditelja pojavilo ovo dvoje djece, a ljekarskim ispitivanjima je podvrgnut dječak kako bi se saznalo da li može biti otac.

Urolog dr. Evgenij Grekov je tvrdio kako su tri puta provjeravali rezultate i da nema greške. Jednostavno on nije zreo za to. On je dijete.

Grekov je rekao kako još uvijek dječak nije ni ušao u pubertet.

Komšije tvrde kako je vjerovatno otac djeteta neko stariji ali da roditelji žele da nađu krivca pa im je to najlakše sve svaliti na dječaka. A sa druge strane djevojčica tvrdi da je imala samo jednog partnera i to je bio Ivan.

-To je bila njegova ideja da imamo odnose. Nije mi ni smetalo. U početku je malo boljelo, ali samo malo, nakon toga sve je bilo normalno – rekla je Darija.

Kako kaže krili su se ispod deke jer ih je oboje bilo sramota.

Darijin psiholog je rekao kako je na pitanje da li je imala drugog partnera ona iste sekunda dala odričan odgovor.

Kada su Ivana upitali da li je bio svjestan kako ovaj odnos može da dovede do ozbiljnih posljedica on je rekao kako nije razmišljao.

Odluka je donijeta da bebu zadrže. DNK analiza neće biti moguća sve do rođenja djeteta.

-Ona mi je priznala kako je imala odnose sa Ivanom. Kako se ovo dogodilo nije mi jasno. Probudite me, mora da sanjam – rekla je majka trudne djevojčice.

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...