admin 6 Aprila, 2020

Severina Kojić, poznata hrvatska pjevačica, se putem instagrama ovih dana oglasila i svojim pratiocima pokazala kako to ona provodi vrijeme u kućnoj izolaciji.

Svi misle kako u svojim domovima pjevačice i pjevači imaju kućne pomoćnice koje će sav posao za njih raditi, s druge strane, Severina je pokazala kako kod nje ipak nije takva situacija. Za vrijeme obavljanja poslova u kući ona se snimila i sebe u jednom trenutku nazvala Pepeljugom. Na svoj Instagram profil je objavila snimak kako čisti svoju kuhinju, i veliki broj komentara je taj video izazvao za veoma kratko vrijeme. Onome što su vidjeli, veliki broj ljudi se čudio.

Napisala je u opisu tog videa:

Kako održavam formu u svoja četiri zida!

Video koji je ona objavila možete ovdje pogledati:

https://www.instagram.com/tv/B-jl3hHB6o3/?utm_source=ig_embed

U Splitu, 21. aprila 1972. godine rođena je Severina Vučković, poznatija kao Severina, pjevačica je zabavne muzike. Sa deset godina je imala svoj prvi nastup u mjuziklu “Frane štapalo”. U svom rodnom gradu je nakon toga upisala Srednju muzičku školu. Uspjela je prije mature da napravi prvi potez prema profesionalnoj karijeri kada je nastupala na Splitskom festivalu.

Bila je prateći vokal. Poslije određenog vremena krenula je i sa održavanjem koncerata i veoma napornim radom, nakon čega Severina postaje popularna i vjerovatno i najveća zvijezda mlađe generacije u Hrvatskoj. Dvanaest samostalnih albuma je objavila i sa velikim umjetnicima je surađivala kao što su: Arsenom i Matijom Dedić, Nikšom Bratošom, Gibonnijem, Željkom Bebekom i mnogim drugim.

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...