admin 1 Maja, 2020

Dopuštenje da napusti školu je Kayli Morris dobila još sa svojih 17 godina od svoje majke Georgine Clark.

To je bio razlog kako bi se njena maksimalno mogla fokusirati na njen posao. Ona je striptizeta te je skupljala pare na taj način kako bi sa svojom majkom zaradila za plastične operacije. Oko 80 hiljada funti su njih dvije u roku od godinu dana potrošile na veliki broj estetskih operacija, a cilj je bio da postanu najljepše žene na svijetu. Majka podržava svoju kćerku da bude u vezi koja traje već duže vrijeme sa čovjekom koji je čak 30 godina od nje stariji. Kako se to sve dešavalo rekla je za medije:

“Zaplakala sam od sreće kada mi je moja kćerka prvi put saopštila kako želi uraditi plastičnu operaciju. To se odma vidjelo, ona je zaista moja kćerka. Dogovor je bio da ona nađe sebi dobar posao nakon što se ispiše iz škole kako bi u što kraćem periodu mogli zaraditi novac, da joj se ta želja i ostvari. Iskrena da budem, malo sam se i ja ugradila, jer gdje ima to da kćerka bude ljepša od majke.”

Također Georgina je govorila i kako je ponosna što joj njena kćerka oko nekih stvari pomaže, te kako joj ne smeta to što je njena kćerka u vezi sa starijim muškarcem i što je striptizeta. Također, to nije prvi put da je u vezi sa starijim čovjekom. Prema njenim riječima, novca su najviše potrošile na botoks, te kako je mnogo novca potrošila na korekcije.

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...