admin 18 Juna, 2020

Saša Popović je definitivno jedan od najmoćnijih i najuticajnijih osoba na ovim prostorima. On i poznata pjevaljka Lepa Brena su nedavno prodali Grand strancima, i oboje su dobili po 20 miliona eura. Oni će doduše ostati na svojim radnim mjestima, samo što neće više imati sve ovlasti.

Njegova žena se zove Suzana i ona je u pravo smislu riječi – neradnica. Ona jeste po struci i zanimanju domaćica, ali daleko od toga da radi taj svoj “posao”. Ona ne radi bukvalno ništa, glumi svjetsku damu i njen jedini “posao” je održavanje Instagram profila, te razmišljanje kada će u šoping i gdje će na more. Ali, dok se o Saši Popoviću i njegovoj prezaposlenoj ženi zna skoro pa sve, o njihovoj djeci se ne zna apsolutno ništa. Njihova djeca jednostavno ne vole kamere, ne vole da se medijski eksponiraju pa tako javnost nema blage veze šta se događa u njihovim životima.

Inače, Saša i Suzana imaju skupa jednu kćerku Aleksandru (18), dok Suzana iz prethodne veze ima sina Daniela (30). Tu i tamo se može vidjeti po neka njihova zajednička porodična slika, ali to je prava rijetkost. Inače, ono što se jedino zna za Aleksandru jeste da studira na skupoj privatnoj umjetničkoj školi “Artmedia” u Beogradu i da će jednog dana naslijediti oca u poslu.

Naravno, nju je Sale namjerno upisao u ovako skupu privatnu školu jer mu se može. Zašto bi mu kći išla u običnu školu sa običnom djecom. Inače, kuća u kojoj žive, a koja se nalazi u Beogradskom naselju Bežanijska kosa ima ogromne i visoke zidine, čime je osigurana totalna privatnost. Naravno, vozni park i skupocjenosti koje posjeduju se ne trebaju ni pominjati.

Saša Popović Biografija | Biografija.org

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...