admin 21 Juna, 2020

Malo ćemo danas o show bussinessu i vijestima sa domaće estradne scene.

Ceca Ražnatović je, od kada je započela pandemija i cijela priča oko koronavirusa, dosta aktivna na društvenim mrežama, naročito na Instagramu gdje redovno objavljuje slike i storije, te svoje mnogobrojne fanove obavještaja gdje je (dobro, kod kuće) i šta radi.

Ona je prije nekih desetak dana objavila stori sa svojim sinom Veljkom i njegovom ženom Bogdanom, a onda je poslije toga čestitala rođendane svojim sestrićima Iliji i Petru, djeci njene sestre Lidije. Nije ona ostala sama tokom pandemije, jer je upravo Lidija sa njom, skupa sa svojom porodicom i prave joj društvo jer je naravno provođenje vremena u izolaciji mnogo lakše i bolje sa porodicom.

Sada je ponovo Ceca objavila jedan stori, ali ovaj put jedan tužni. Izgubila je dobrog prijatelja. Naime, nakon 6 godina je preminuo njen kućni ljubimac Vito za kojeg je bila veoma vezana. Ostala je sada sama, kada je riječ o životinjama.

Njena dva preostala psa je naime Veljko odveo sa sobom u Titel, pa je sada Ceca ostala bez ijednog.

“Zbogom moj mali Vitice” glasio je opis koji je Ceca prikačila uz sliku svog pokojnog kućnog ljubimca sa kojim se na ovaj način oprostila. Vito je inače bio mini buldog, veoma odan i prijateljski nastrojen pas za kojeg je ona bila veoma vezana.

Ceca u zagrljaju crnog frajera, bio je najveći zavodnik Srbije ...

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...