admin 22 Juna, 2020

29-godišnjakinja koja je prekinula vezu sa svojim dečkom, za kojega se na kraju ispostavilo da je u braku, želi na sve moguće načine pomoći drugim ženama da ne naprave istu grešku kao ona i da na vrijeme vide neke znakove kako bi bilo je prekasno.

“Nikad nisam vjerovala da ću postati ljubavnica. Bila mi je to krajnje odvratna ideja da abortiram nečijeg muža. Nasamario me i postala sam na kraju ljubavnica oženjenog muškarca. Moje razmišljanje zašto muškarci varaju je da u jednom trenutku svog života stignu do faze u kojoj se počinju pitati je li to sve što mogu očekivati ​​od svog života i žele da se provjeri njihova muškost.”

Evo deset znakova da vas vaš suprug vara:

1. Ostaje do kasno budan

Ako vaš suprug ostaje budan svake večeri dok su svi ostali u krevetu, to može biti jedan od indikatora da on ili ona radi stvari koje zahtijevaju privatnost na internetu. U najboljoj situaciji to može biti rad, ali ovaj znak treba shvatiti ozbiljno.

2. Promjene potrošačkih navika

Vaš supružnik počinje misteriozno trošiti novac, pa čak i ide na dug put do podizanja kredita. U svakom braku postoji novac koji svi troše na svoj način, ali to je u braku vas dvoje, a iskrenost oko novca je vrlo važna.

3. Promjena glazbenog ukusa.

Ova se tačka može činiti pomalo pretjeranom, ali ako muškarac odjednom počne slušati novi bend ili počne slušati žanr koji prije nije nikada, na njega je možda utjecala druga žena. Možda na taj način pokušava impresionirati nekoga ko voli tu određenu vrstu glazbe, ali to, naravno, nije pravilo, već rijetka iznimka koja je moguća.

4. Tajnovitost sa uređajima

Višestruke šifre i kodovi na telefonu, laptopu i društvenim mrežama definitivno su crvena lampica. Mada svi imamo pravo na privatnost, osoba koja ništa ne krije neće imati problem da vam da pristup nalozima kada je upitate.

6. Provodi previše vremena sa koleginicom

Muškarci ljubavnice obično nazivaju koleginicama, a poslovne izlete koriste kao izgovor za njihovo društvo. Ako vaš muž provodi suviše vremena sa ljubavnicom i insistira da mu je ona samo prijateljica, budite oprezni.

5. Sarkastični odgovori

Muževi koji varaju često izmišljaju priče kako bi sakrili svoje laži. Često pribegavaju sarkazmu ili luckastim odgovorima kako bi vas skrenuli pažnju sa njihove nemogućnosti da vam iskreno odgovore.

7. Nove navike i maniri

Ako vaš muž počne da koristi moderne fraze, nove izraze i gestove, budite na oprezu. Sa kim provodi vreme? Ovo često previdimo, ali definitivno može da ukazuje na prevaru.

8. Narcizam

Da li je vaša bolja polovina odjednom opsednuta kupovinom nove garderobe ili gubljenjem kilograma? Naravno, odlazak u teretanu nije 100% znak da ima drugu ženu. Možda samo pokušava da vodi zdraviji život, ali nije na odmet da obratite pažnju.

9. Intimni odnosi su postali obaveza

Ako nema više iskri u spavaćoj sobi, možda je to znak da ih ima sa nekom drugom. Možda je to samo prirodna posljedica monotonije u dugoj vezi, pa probajte da začinite stvari.

10. Emotivna udaljenost

Više vam ne govori o tome kako je proveo dan i o svojim osjećanjima. Čak i tokom svađa, ne trudi se da iznese argumente ili smiri strasti.

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...