admin 23 Juna, 2020

Rachael Finch uzvratila je nakon što je primila neočekivanu Instagram privatnu poruku u kojoj je optužena da je svojoj kćeri oduzela hranu.

Rachael, bivša Miss Universe iz Australije pretvorila se u TV voditeljicu i wellness influencericu, često na Instagramu dijeli svoj porodični život.

Prošle sedmice manekenka je podijelila fotografije kćeri Violet koja je spakirala ručak dok se šestogodišnjakinja vraćala u školu nakon raspusta.

No Rachael je primila neke neočekivane negativne povratne informacije od neimenovane osobe koja je, umjesto da je Instagram stranicu poslala svojoj prijateljici, pogreškom odgovorila 31-godišnjakinji.

“Ne pratim te više. Stvarno mislim da Violet treba više da jede. Izgladnjuješ siroto dijete kompleksašice”, glasi poruka.

Rachael je spremila poruku i objavila na svojoj Instagram priči i također odgovorila: „To je meni simpatično. Violeta jede sasvim fino. “

Također je podijelila još jednu puno pozitivniju poruku koju je dobila o Violetinom ručku, koja glasi: “Radim u Prep Rachael … Želim da svi obroci naše djece izgledaju jednako zdravo i ukusno kao i ova ukusna kutija za ručak.”

Rachael se kritikama obratila u postu na Instagramu, podijelivši fotografiju sina Dominika i Violet.

U podnaslovu je napisala da je njezina “apsolutna odgovornost” pružiti im “najbolje moguće djetinjstvo” koje “uključuje ono što odlučim svakodnevno služiti na njihovim tanjirima“.

“Prestala sam brojati koliko sam čitala komentare ili članke o tome koliko je moja stroga dijeta djeci previše ili kako ih uskraćujem za normalno djetinjstvo”, napisala je Rachael.

“Nikad neću morati opravdavati svoje odluke ili postupke kao mama nikome, ali kada mi druge mame počnu slati poruke pitajući me što trebaju učiniti kako bi izbjegle kritiku koju također primaju to je frustrirajuće. “

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...