admin 17 Jula, 2020

Budući da se situacija sa koronom sve više pogoršava, pevači se hvataju za glavu jer se okupljanja zabranjuju, a samim tim i oni gube tezge.

Sve i kada ubodu poneki nastup, svaki mahom bude slabo posećen jer se narod sve više plaši virusa koji je u ovom talasu još opasniji nego u samom startu!

S tim u vezi, Haris Berković je počeo da ubeđuje svoju devojku Radu Manojlović da proda svoj auto marke range rover kako bi od tih para živeli dok nema posla, a da se pri tom nigde ne zadužuju.

Inače, Radin auto vredi oko 40.000 evra, a to je i više nego dovoljna suma da opušteno žive bez tezgi sve do narednog leta. Međutim, kada je tu ideju budućeg zeta čuo Radin otac Rade, pao mu je mrak na oči!

„Radin tata se baš naljutio na zeta! Nije mu jasno odakle mu pravo da on odlučuje šta će Radmila da radi sa svojim kolima! Pa ona ih je sama pošteno zaradila”, kaže izvor za tabloid SCANDAL! i dodaje:

„Baš je bio oštar i grub prema Harisu, čak mu je rekao da on sam svoja kola prodaje kada ih bude imao, a da se u Radine odluke ne meša jer ona svakako uvek može da živi kod oca na selu u Četerežu gde on gaji i voće, i povrće, ali svakako drži i svinje i naravno živinu! Čak je i Radi očitao bukvicu i pitao je odakle joj ideja da uopšte razmatra Harisov predlog, pa im je na kraju oboma rekao da se sklone kod njega na imanje jer, da se ne lažemo, na selu uvek ima od čega de se preživi, a Radin tata je veliki domaćin i jako je vredan”, završava izvor SCANDALA! iz Radmilinog rodnog sela.

scandal

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...