admin 18 Jula, 2020

Prekjuče, juče i danas imali smo veliki broj obolelih od virusa korona i nadam se da će sutra i prekosutra taj početi da pada, izjavio je večeras predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

“To su protesti koji nas koštaju. Koštaju nas najskuplje moguće, koštaju nas života ljudi i lekara, jer je nečija neodgovornost išla tako daleko da ih je baš bilo briga za ljude, zdravstvene radnike… A, to su oni koji nijednu bolnicu nisu izgradili 30 godina”, rekao je Vučić.

Ne želi, kaže, ni po pitanju korona virusa da se dodvorava bilo kome.

“I dalje sam ljut što nismo uveli policijski čas, trostruko manje zaraženih bismo sada imali”, rekao je Vučić.

View this post on Instagram

"Imali smo ne lake sastanke u Briselu, naša i albanska delegacija razgovarale su o dva ili tri pitanja koja smo dogovorili na samitu u Briselu i Parizu. Govorili smo o nestalim osobama i interno raseljenim licima, kao i o ekonomiji. Ovde pregovaramo i sa Briselom i sa najmoćnijim zemljama Evrope koje su priznale Kosovo. Mislim da smo se dobro pripremili za sastanak, da smo ga dobro vodili i da smo na najbolji način zastupali interese Srbije. Bili smo ozbiljni, odgovorni i videlo se tokom dijaloga da smo zaista došli da razgovaramo i da napravimo napredak." – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić nakon sastanka povodom nastavka dijaloga Beograda i Prištine pod pokroviteljstvom EU.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on

 

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...