admin 27 Jula, 2020

Pjevačica Severina Kojić je jedna od najpoznatijih pjevačica u cijeloj regiji i ima jako puno hitova koji se pjevuše posvuda.

Jako dugo nije ništa novo snimila i zapostavila je svoju karijeru a u zadnje vrijeme je u medijima tema njen privatni život u kojem ne cvjetaju ruže.

Ona je prvo sud u Zagrebu oduzeo starateljstvo nad njenim sinom Aleksandrom kojeg je rodila u svom prvom braku sa srpskim biznismenom Milanom i koji je odredio da Severina svoga sina može viđati samo vikendom.

Severina je sada već u drugom po redu braku, sa sinom poznatog srpskog pjevača Dragana Kojića Kebe, Igorom, ali izgleda da je i on došao do svog kraja.

Nakon što su vrijeme izolacije u vanrednom stanju u Srbiji, njih dvoje proveli sa Igorovim roditeljima, Severina se spakovala i čim su se granice otvorile otišla u Hrvatsku, a Igor je ostao u Beogradu.

Od početka njihove veze mediji su iz razvodili ali sada izgleda da se više ne radi samo o glasinama.

Igor je dosta mlađi od Severine a navodno su pokušavali da dobiju i dijete ali ona nije mogla da zatrudni pa je obilazila i neke manastire i molila se za začeće.

On je pokušao na svom Instagram profilu da za nevolje u svom braku okrivi Severininog bivšeg muža kao i medije tako što je postavio jednu ilustraciju, a Severina mu je u komentar napisala da su za njihove probleme krivi Igorovi roditelji.

Definitivno nešto nije u redu u odnosima Kojića sa Severinom je i vijest da ona nije došla na sahranu Kebinog ujaka koji je preminuo od korone a za kojeg je on bio jako vezan.

Umjesto toga, Severina izgleda uživa na spitskim plažama što se može vidjeti i po fotkama koje objavljuje na društvenim mrežama.

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...