admin 4 Avgusta, 2020

Severina je prije nekoliko dana objavila fotografiju sa suprugom Igorom povodom njegovog rođendana, no srpski mediji prenose kako par ipak nije zajedno.

Severina je prošlog tjedna objavila fotografiju sa suprugom Igorom Kojićem nakon mjeseci šutnje te je pokušala utišati glasine o njihovom razvodu, no srpski mediji sada prenose da se radi o staroj fotografiji te da par i dalje nije zajedno.

Kojića su uhvatili proteklog vikenda u jednom beogradskom trgovačkom centru, koji je posjetio sam. “Ležerno odjeven, Igor je stigao u jedan trgovački centar u kojem je razgledavao trgovine. S njim nije bio nitko, čak ni Severina. Očito je da od glasina da se razvode vrijeme nonstop provodi bez nje te ga sve češće viđaju samog u javnosti”, rekao je izvor za Blic.

Severina je u Hrvatsku stigla sredinom travnja ove godine, a cijelo vrijeme je u društvu prijatelja s kojima uživa na našoj obali. Većinu vremena provodi u Splitu, a bila je na odmoru i sa svojim sinom. Srpski mediji javljaju kako je Igor rođendan proslavio u Beogradu, a Severina nije došla.

“Ovom divnom muškom stvorenju sretno uplovljavanje na 33 okretaja! Sretno, ljubavi”, napisala je Severina u romantičnoj čestitci povodom Igorova 33. rođendana 30. srpnja. “Kažu da su Isusove godine najsretnije. Hvala, ljubavi”, napisao joj je suprug u odgovoru.

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...