admin 25 Avgusta, 2020

Vjerujemo da ima dosta vas koji jednostavno obožavate misteriozne stvari. Koliko puta ste samo gledali neke horore i trilere, i pitali sami sebe, a šta de se ovo meni desi? Vjerujemo da u tom trenutku apsolutno ne razmišljate o tome kako je u tom tenutku, i da nije uopšte jednostavna stvar da se vama dese tako neke morbidne stvari.

Danas vam donosimo priču ožalošćene majke koja je izgubila dvomjesečnu bebu, i bila je mjesecima u jako velikoj depresiji zbog tog gubitka. Ako vam još kažemo da joj je to bilo prvo dijete, onda samo možete da zamislite kakav je to bio stres za nju, i sa kojim bolom se uopšte suočavala? Mala Flaviola Rodrigez je umrla u snu i majka Sandra je bukvalno bila pred ivicom nervnog sloma.

Da stvar bude još gora, Sandra je jedan dan primila poziv za groblja na kojoj je shranjena kćerka, i radnici su joj rekli da odmah mora da dođe na gorblje, jer nešto nije u redu. Kada je stigla na groblje,radnici su joj rekli da neko dijete svaki dan obilzai grob njezine kćerke. Cijeli slučaj je prijavila porodica koja ima sahranjenog sina, tik do njene kćerke. Cijelu situaciju je snimila nadzorna kamera koja je postavljena na groblju.

Kada je majka pogledala snimak sa kamere, shvatila je da je u pitanju njena mala kćerka, koja svaki dan obilzai grob, pipka cvijeće, društvo joj pravi mali dječak, a ispostaviće se da je u pitanju dječak je to koji je sahranjen pored nje. Šta mislite o ovoj priči?

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...