admin 13 Septembra, 2020

Nastavnica tehničkog obrazovanja Stanislava M. (41) juče oko 7.30 u Zrenjaninu, u Ulici heroja Pinkija, sa više uboda nožem, usmrtila je dve godine mlađeg supruga Branislava M., IT stručnjaka, naočigled njihove petogodišnje ćerkice M. M.

Komšije su u šoku zbog tragedije koja je nekoliko okolnih kuća podigla na noge jer su ih žustra svađa supružnika, a onda jauci i vapaji muža trgli iz sna.

– Probudila me je strašna galama koja je dopirala iz Banetove i Stanislavine kuće. Osim svađe, čuo se i dečji plač i lupanje vratima, a onda i njene psovke u trku, dok je on molio da to ne radi zbog ćerke. Ispostavilo se da ga je ona tada jurila, dok je bežao od nje i noževa! Čovek je pobegao iz kuće, preskakao je ograde komšija i trčao preko tuđih dvorišta da spase živu glavu. Međutim, Stanislava ga je pomahnitalo jurila sa dva velika kuhinjska noža. Sa uzdignutim noževima u obe ruke, sustigla ga je na ulici i zadala mu smrtonosne ubode u glavu i grudi. Bane je pao na ulicu, a iz njega je šikljala krv. Bio je to najjeziviji prizor koji sam video u životu – ispričala je vidno uznemirena komšinica.

Gubitak posla je koštao zdravlja

Stanislava je do prošle godine bila nastavnica tehničkog obrazovanja u zrenjaninskoj osnovnoj školi “Petar Petrović Njegoš”. Iz pomenute škole niko nije želeo da komentariše ovu dramu, kao ni da potvrdi glasine da se zbog otkaza u školi ova mlada žena dodatno razbolela, odnosno da su se produbili psihički problemi koje je imala poslednjih godina.

Komšije kažu da se žena-ubica dobro starala o ćerki, a sada se pitaju šta će biti sa njom posle Stanislavinog hapšenja.

Stanislava je, prema rečima suseda, Banetu prve ubode nožem zadala još u kući, u toku nervog rastrojstva kakva je u poslednje vreme imala često. Ipak, za njihove svađe znale su samo najbliže komšije jer su u javnosti izgledali kao srećna porodica iako je Stanislava u više navrata ostavljala Baneta.

Nakon što je usmrtila supruga, nastavnica tehničkog se ponašala zapanjujuće mirno, što je u čudu ostavilo komšije.

– Ona je hladnokrvno spustila noževe iz ruku i ušetala u kuću. Uzela je ćerkicu i ključeve auta s namerom da ode, međutim, mi smo je zadržali i uzeli joj ključeve. Sve to vreme ona je bila mirna – ispričao je jedan komšija za medije juče na licu mesta.

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...