admin 18 Septembra, 2020

Influenserka Brijel Birmen iz Amerike našla se na meti uvreda i kritika korisnika interneta nakon što je na Instagramu objavila fotografiju sa svojim očuhom.

Brijelin očuh, Kroj, nedavno je imalo proslavu svog 35. rođendana, na kojoj se zabavljao zajedno sa svojom porodicom i prijateljima.

Nakon velike žurke, influnserka je objavila fotografiju sa svojim očuhom na kojoj možemo da vidimo zagrljaj  u pomalo neprijatnoj, previše bliskoj pozi. Brijel sjedi svom očuhu u krilu, dok je nježno grli.

– Srećan rođendan najboljem ocu i čovjeku kog sam ikada poznavala. Ne bih mogla da zamislim život bez tebe, Tako sam ponosna na tebe i na sve što si postigao. Zaboravila sam juče da objavim sliku, previše smo se dobro provodili. Volim te – napisala je Brijel ispod posta.

Dvadesettrogodišnja influenserka je ovom fotografijom šokirala svoje mnogobrojne pratioce na Instagramu koji su joj zamjerili preveliku bliskost sa muškarcim koji ipak nije njen biološki otac.

Većina njenih pratilaca smatra da je ovakva fotografija sa očuhom neprikladna, neukusna i previše bliska.

1191786286638944011904835143772828769927727n-830x0

foto: Instagram

– Zašto sjediš u krilu svom očuhu? – upitao je jedan pratilac.

– Pomalo je neprijatno vidjeti odraslu osobu koja sjedi očuhu u krilu – napisao je drugi.

Ali nisu se svi složili, neki su smatrali da su ljudi previše kritični da donose pogrešne zaključke.

– Neki od ovih komentara su smiješni. Djete je sjedilo tati u krilo … šta je tu nenormalno! Ne mogu da razumijem zašto bi neko učio svoje dijete da ne sjedi u krilu svojih očeva kako su neki rekli – stao je u odbranu Brijel jedan pratilac.

– Zapanjen sam ovim komentarima. Ako mislite da je sjedenje u očevom krilu nepristojno, ond to govori više o vama nego o Brijel – glasio je drugi komentar.

Brijel je takođe odgovorila na pitanja zašto sedi u krilu očuha, rekavši da je to bio smešan trenutak tokom proslave rođendana.

– Nisam imala gdje drugdje da sjednem, sve vrijeme smo se šalili o tome da je on Deda Mraz, bila je to komedija – odgovorila je ona na jedan komentar.

Šta vi mislite? Da li je ovako blizak odnos sa očuhom primjeren ili ne?

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...